25 augusti 2012
10:30

LSK

Referat: Emmaboda Komb - LSK

Strålande fotbolls väder där daggen fotfarande kändes i mattan och stor skara med supportrar på plats.

Vi börjar matchen på ett strålande sätt där vi mer mindre såg till att LSK satte hjärtat i halsgropen varken dom ville eller inte så blev så fallet. Vi radade upp flera fina anfall och visade prov på ett stabilt försvarspel över hela planen. Med lite mer skärpa så hade vi kunnat hänga dit ett par baljor men det ville sig inte, om dom satte hjärtat i halsgropen så kapade dom oss längs knäna när dom satte 0-1 målet efter en snabb omställning där deras yttermittfältare skickade in bollen via stolpen. Det tog inte många minuter innan dom både gjorde 0-2 och även 0-3 innan halvleken var slut.

Inför andra halvleken så försökte vi få igång grabbarna efter den snöpliga första halvleken och ett tappert försök gjordes i början men dock utan resultat. LSK tog över mer och mer och kunde helt rättvisst ta alla tre på poängen med sig hem. LSK var det bättre laget i dag framförallt i andra halvleken.

Första halvleken tycker jag grabbarna visa var dom kan när det gäller fotboll första 15 var riktigt bra.  Om vi bara kan höja lägsta nivån till 50 procent av vår högsta nivå, om vi bara kan sluta att bjuda på 2-3 mål varje match, om vi bara kan sätta 2 enkla mål så hade vi nog haft några segra till men det är det där OM och det finns alltid ett OM men det är inte så J-----a enkelt att vända det där OM till att bli något bra. Men det är bara att fortsätta att ha tålamod fortsätta att jobba, spotta sig i näven och bita ihop för när det väl släpper för grabbarna så ville inte jag vara motståndare för då bli det åka av.

Dagens Stjärnor plockades ut av självaste Marcus ”Tord” Joelsson igen på grund av allmän kalabalik innan match med sena återbud på grund av sjukdomar mm så missade vi dela ut denna uppgift. Men följande få var sin stjärna. Erik Welander som visade prov flera första klassiga räddningar, Edvard Svensson som löpte otrolig som forward och sista stjärna går till 00:an Max Claesson som inte visade någon som helst respekt för motståndarna. Mvh LEDARNA